khoobbime

خوب بیمه وبلاگی است که در آن در مورد بیمه بیشتر خواهیم دانست

khoobbime

خوب بیمه وبلاگی است که در آن در مورد بیمه بیشتر خواهیم دانست

بیمه عمر

بیمه عمر، اصطلاحی است که بارها به گوش بسیاری از ما خورده است. عناوین دیگری نظیر بیمه آتیه، بیمه زندگی، آینده ساز نیز برای این بیمه به کار می‌روند. این بیمه در ایران بر خلاف سایر کشورها زیاد استفاده نمی‌شود. اطلاعات عموم مردم نسبت به بیمه عمر و شرایط آن محدود است. تصمیم گرفتیم در این مقاله، به بیمه عمر و موضوعات مربوط به آن بپردازیم. شاید با خواندن این مقاله، قدم خیری در جهت آینده خود بردارید. اطلاعات مربوط به مزایا و فواید بیمه این بیمه شاید به شما در خرید کمک کرده و در تصمیم تان برای خرید آن و بهره‌گیری از شرایط و پوشش‌های ویژه‌اش کمک کند. 

بیمه عمر یک سرمایه گذاری مطمئن برای آینده‌ای مطمئن

همه افراد جوان، امروز، سخت تلاش می‌کنند تا فردا نوه‌شان از دستشان عیدی بگیرد یا از عهده مراسم ازدواج بچه هایشان برآیند. همه این تجربه‌ها که اشاره کردیم، تجربیات شیرین زندگی هستند. آیا پدر و مادر خانواده آتی که همین جوانان شاغل هستند، بدون وجود سرمایه‌ای مطمئن می‌توانند این هزینه‌ها را تامین کنند یا سر پیری باید باز هم به کار فکر کنند؟ شرکت‌های بیمه‌گر به کمک شما آمده‌اند. این شرکت‌ها سعی می‌کنند با ارائه خدمات بیمه عمر و سود تضمینی‌اش از استرس نبود سرمایه شما کم شود.

بیمه عمر همان بیمه سرمایه گذاری است که طرفداران زیادی دارد. برای همین اگر عبارت بیمه عمر و سرمایه گذاری شنیدید، تعجب نکنید.

پوشش‌های بیمه عمر کدامند؟

پوشش بیماری‌های خاص:

بیماری‌های خاص شامل: سرطان، سکته قلبی، سکته مغزی، جراحی عروق قلبی(کرونر) و پیوند اعضای اصلی بدن است که تحت پوشش این رشته بیمه قرار دارد. البته نکته‌ای که باید مدنظر قرار دهیم این است که ابتلا به بیماری در مدت اعتبار بیمه‌نامه صورت گرفته باشد و سن بیمه شده نیز کمتر از ۶۰ سال باشد. سقف پوشش امراض خاص و شرایط پرداخت خسارت آن هر یک از شرکت‌های بیمه‌گر با دیگری تفاوت دارد.

شما می‌توانید در زمان خرید، سقف پوشش‌ها و شرایط سنی مربوط به آن شرکت بیمه را بررسی نمایید. طبق توافقات شرکت‌های بیمه، اگر چند بیمه عمر دارید، می توانید از همه بیمه‌نامه‌های خود خسارت بیماری خاص را دریافت نمایید.


پوشش فوت طبیعی و فوت براثر حادثه:

به محض اینکه اولین حق بیمه عمر پرداخت شود، دیگر نگرانی بابت آینده در صورت بروز حادثه یا رسیدن اجل به پایان می‌رسد (مخصوصا برای بیمه شده‌ای که سرپرست خانواده باشد)، بیمه‌گزار می‌تواند در صورت تمایل به دریافت سرمایه فوت بیشتر، یک، دو یا سه برابر سرمایه فوت را به عنوان پوشش فوت بر اثر حادثه انتخاب نماید. اگر در این بازه زمانی، مرگ بیمه گزار فرا برسد، شرکت بیمه‌گر سرمایه به اضافه اندوخته گرداوری شده تا زمان فوت را به ذی نفع بیمه پرداخت خواهد کرد. شرکت‌های بیمه معمولا سقفی برای پوشش فوت تعیین کرده‌اند ولی برخی همانند شرکت بیمه سامان سقف خاصی را تعیین نکرده‌اند.

سرمایه فوت براثر حادثه و هزینه درمان خسارات صدمه دیدگی‌های ورزش‌های خاص نظیر غواصی، بانجی جامپینگ، پاراشوت و …. به بیمه شده پرداخت نمی‌شود.


پوشش تکمیلی هزینه‌های پزشکی:

پوشش هزینه‌های پزشکی ناشی از حوادث یکی از پوشش‌های بسیاری از بیمه‌های از این دست است. البته از آن جا که این هزینه‌ها همیشه سربه فلک می‌گذارند، شرکت‌های بیمه‌گر نیز سقفی برای پرداخت خسارت‌های هزینه‌های پزشکی تعیین کرده‌اند. پوشش تکمیلی هزینه‌های پزشکی همان طور که از نامش پیداست، جزو پوشش‌های اضافی و  اختیاری این سرمایه‌گذاری بیمه‌ای است که با پرداخت حق بیمه بیشتر ارائه خواهد شد.


پوشش نقص عضو و از کارافتادگی:

اگر زبانمان لال، برای بیمه‌شده اتفاق خاصی رخ داد که در نهایت کارافتادگی دائم و کامل به دنبال داشت، او از پرداخت حق بیمه معاف می‌شود. در صورت نقص عضو، او می‌تواند تا ۲۰۰% سرمایه فوت خود را دریافت دارد. البته باید در نظر داشت که پرداخت این میزان سرمایه فوت بستگی به شرکت بیمه‌گر دارد. شرکت‌های بیمه‌گر مبالغ مختلفی را برای پوشش بیمه‌ای از کار افتادگی ارائه می‌دهند. ضمنا این فرد می‌تواند از سایر پوشش‌ها، بهره ببرد تا حداقل مرهمی بر درد ازکارافتادگی او باشد.

از جمله شرکت‌های معتبری که این بیمه زندگی به مشتریان خود ارائه می‌دهد بیمه های سامان و پاسارگاد و کارآفرین هستند. 


نظرات 1 + ارسال نظر
بهنام چهارشنبه 21 دی 1401 ساعت 10:41

مقاله خوبی بود
سپاس

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد